Happy New year !


Goood morgon !

 
Upp och hoppa världen !
 
Mössan är på, vantarna är packade och skidbyxorna ligger i väskan, glöggen är självklart med likaså solglasögon för jag hoppas på sooool..
Skidorna däremot är inte bokade så kanske pulka?!
 
Jag sticker upp till fjällen för massa roligheter och massa tid med familjen, underbart ! ♥
 
Ha en underbar jul vänner ! Ta Hand Om er ! ♥
 
 
 
Pic: Old one

Man måste ju passa på !

Passar på att GRATTA bästa Lina på hennes födelsedag idag !
 
Idag blir kalas x 2, först hemma hos Nina och sen vidare till Lina för mingel med tjejerna, det kommer bli en kalas lördag med andra ord..
 
 
Pic: Jag & Lina innan Winnerbäck konsert hösten 2011 - Grattis raring !

Ledigt !

Underbart med några dagars ledighet, det gillas i hela kroppen just nu måste jag säga !
 
Nu ska jag njuta av lediga dagar, inga krav och inga måsten och en underbar resa upp till fjällen med familjen ♥
 
 
Lämnar er med ett pepparkakshus som Lina gjort..

Why not?

Varför inte köpa ett par coola byxor på barnavdelningen på Lindex för 99 kronor som jag kan ha på lördag när jag ska på kalas x 2.
 

Onsdag

Dags för veckan att vända mot helg, och helgen som väntar denna gång är lite längre än vanliga helger och innehåller en julafton och röda dagar.
 
Jag åker upp med familjen till Hundfjället på söndag och stannar till på torsdag, det ska bli mycket roligt. Lite skidor, After Ski och en mysig julafton med "lilla" familjen.. ♥
 
I fredags drack jag nya Blossa Årgång 12, hade smuttat på den förut, men den är verkligen en höjdare så måste rusa till Bolaget idag och handla på mig några flaskor upp till Fjällen.
 
 
Det är inte köttbullar i bakgrunden, det är ädelostbollar rullade i pepparkaka.

Dagarna är räknade

Man kan nog säga att tiden vi har är "lånad" och ibland hör man om saker som känns lite orättvist och inte alls så som det ska vara, om det nu finns något som heter så.
 
Man ska inte vara rädd för att tala om för dem man älskar att det är just så, att man älskar dem. Man kan självklart inte leva varje dag som det vore den sista men man kan försöka att ta vara på dagen.
 
Det är ju just det, livet pågår här och nu..  ♥
 

Dagarna går..

Det gör dem verkligen !
 
Dagarna nästan springer iväg just nu känns det som, mindre än två veckor till Julafton och snart nytt år.. Sjukt !
 
Jag tar helg nu ! Har en del jag måste hinna med den här helgen och en del att pyssla med så skönt med en extra lång ledighet, förhoppningsvis hinner jag med lite julklappsköp på lördag..
 
Annars hoppas jag på god glögg och mycket pepparkaka på fredag när det bjuds på glöggmingel med ett gäng härliga tjejer..
 
Under helgen har jag ingen tillgång till dator med internet, så hoppas ni får en bra helg ! ♥
 

Friday 7/12 2012

Veckan har gått i rasande fart.. Härligt !
 
För en gångs skull hoppas jag att helgen går fort, jag har massvis med roligt att se fram emot nästa vecka och ledig två dagar från jobbet också, hur bra är inte det ?!
 
Men i helgen som kommer blir det mycket mys med Elsa då jag ska sitta barnvakt imorgon. Vet inte än vad vi ska leka, men nånting säger mig det blir en fartfylld dag då Elsa inte gärna är det barnet som sitter still en stund.. ♥
 
 
 
 
 
 
Pic: Elsa & jag försökte ta ett kort för någon vecka sen.

Snö ?

Jo det kan man gott säga.
Nu finns det jätte mycket snö här och känner man för att bygga en snögubbe, eller kanske en liten snögrotta som man kan bosätta sig i under vintern så är det bara köra på.
 
Snön är helt okey för mig, men vindarna och snön som yr omkring är mycket värre. Men ingen ide att vara gnällig redan, har jag tur ligger den kvar HELA (!) vintern... Wihooo..
 
Just nu önskar jag att jag kunde gräva fram den här klänningen från Lindex och vandra ut med bara ben och utan jacka, kan man redan nu börja längta efter en sommar som aldrig kom 2012 ?
 

4/12 2012

God morgon
 
Vart tog månaden november vägen? November månad har gått snabbt och vart väldigt upp och nervänd för mig. Ibland gäller det att hoppa utan fallskärm men ändå hoppas på att man kommer landa mjukt.
 
Skönt med ny veckan och nya möjligheter och idag mindre än 20 dagar kvar till Julafton.. Sjukt !
 
Nähä, om man skulle ta och fortsätta jobba på lite, snart vänder veckan mot helgen.
 
 
Bild: Från förra veckan
 

RSS 2.0