Jag kämpar på

Jag vill ha eller rättare sagt K R Ä V E R lite värme nu, några plusgrader så att snön kan försvinna ifrån marken och man kan få skymta och få lukta lite asfalt och man kanske kan få se en trottoarkant.
 
Jag vill inviga min nya kappa tillsammans med mina nya jeans som är sådär snyggt slitna med hål i, inviga nya bootsen och kasta undan halsduken och fram med sjalarna.
Ut med vinterjackan och in med skinnjackan
Ut med frusna fötter och fram med ballerina
Ut med vintern och KOM VÅREN !
 
 

Friday 15/2 2013

Fredagen är här och det är en ledig sådan. I semesterdag har plockats för att kunna ladda ordentligt för 50 års firande hela helgen. Pappa min fyller år så det blir en riktig kalashelg kan man säga. ♥
 
Jag packar ihop det sista och far över vattnet över natten, vi firar pappa på Birka båten ikväll med klackarna i taket..
Hoppas ni får en bra helg, för det har jag tänkt att ha.. ♥
 
 
Pic. Ny kappa från H&M eller ja inte ny, köpte den för typ 2 månader på redan för 199:-. Dålig bild men den är grön, lite för stor och jag tror den blir snygg till vårens lite kallare vindar.
 
 

T-shirt

Jag har en grej för t-shirts just nu, dem kommer i alla möjliga färger och former och läggs just nu på lager hemma i garderoben. Koftor, tjocktröjor och långärmat går bort - nu är det Tshirt som gäller.
 
Nyaste är en grön variant från H&M.
Jeansen är fyndade från garderoben.. perfect!
 
 
Pic: Ni skymtar ny skohylla i hallen och ihopsnickrade tvbänken.

Leo

Ny skjorta på i lördags när tjejerna var på besök. Blev en mycket trevlig lördag med underbara vänner och underbara barn.. ♥
 
Smörgåstårtan gjorde succe men shit vilket pill att hålla på med, nästa gång bjuder jag på nå enklare tror jag, men smidigt ändå med nånting som man kan förbereda dagen innan.
 
 

6 Februari 2013

Mitt i veckan och vi vänder mot helg. Jag får fin främmande i helgen, det ska bjudas på smörgåstårta och kladdkaka till melodifestivalen. Tror dock inte det blir så mycket titta på just det eftersom två viktiga små personer ska leka med dem stora tjejerna också.
 
Tänk vad mysigt att man kommit upp i den åldern nu när ens vänner tar med sig sina bebisar, så på lördag ska det luktas på bebis. ♥
 
Men igår var det tisdag, efter dusch hamnade jag i ett par jeans och skön tshirt från Nelly, placerade mig i soffan framför Arrow och vilade ögonen på huvudpersonen i 60 minuter. En helt okey tisdag.
 

Varför inte bygga ?

Ny tv men ingenstans att ställa den?
 
Vad gör man?!?
Man bygger ihop nånting att ställa tv på av två EUpallar och 4 stycken hjul, såga, såga, skruva, skruva och hej så hade man en tv bänk som man stolt kan säga att man gjorde själv.
 
 
 
Pic 1 - Jodå, jag byggde den på jobbet såklart där det fanns det jag behövde
Pic 2 - Ingen bra bild alls, men tvbänk + TV i nya lyan

Söndagsmyser !


Weekend

Ja men vad händer med dagarna och veckorna?
ÄNTLIGEN är januari månad över, även om det på slutet innebar en födelsedag (min egen) så kändes det som jag ville den skulle passera bara. Ny månad och något steg närmare våren och värme.
Min kropp skriker efter att få slänga undan vinterjackan nu, slippa gå hem från jobbet i snöslask, frysa i lägenheten och utanför lägenheten, mörker, ständigt detta mörker.
 
Nu får det komma ljusare tider, postiva tankar och mer sol åt folket !
 
Men nu är det helg snart och som vanligt önskar jag er en trevlig sådan ♥
 
 

RSS 2.0