All In

Man kan gå dit en torsdag och mysa med rödvin och kolla på regnet, eller så kan man gå dit och njuta av solen och något glas rosevin.. Kontraster kan man säga med den svenska sommarn
 
 

I suck !

Japp det gör jag verkligen !
 
Uppdatera bloggen ligger inte alls på min 10 i topp lista längre, men ändå kan jag inte låta bli att ge er en inblick i det lilla livet..
 
Nya jeans från H&M har hamnat hemma hos mig och är redan den skönaste byxan någonsin !
 
 
 

En fredag

En outfit från en fredag för några veckor sedan när jag var ledig
 
 

Festisandi

Festis är inte så glad över att bo i en liten lgh mitt i stan utan möjlighet till att komma ut, vilket hon påpekar för sin matte någon gång ibland genom att gärna kissa inne..
 
Jag gör mitt bästa då det sista jag vill är att lämna henne ifrån mig, så några gånger i veckan tar hon och jag oss ut i trädgården på gården, jag hoppas såklart att det ska räcka med någon 30 min här och där, men ja, jag vet det inte funkar så. Inte alls.
 

Elitloppet 2013

Kan sammanfatta helgen med många ord, lördagens väder var en härlig sommardag för att dagen efter bytas mot en mörk, regnig höstdag. Lördagens dryck var rose i solen, söndagens dryck var rödvin inomhus.
Självaste Elitloppet sågs såklart utomhus vid mållinjen under paraplyet men självklart är söndagen är mycket bättre dag om solen håller sig framme.
 
MEN helgen var som alltid bäst - bäst - bäst !
 
 
Hästar // Hästar // Camilla och jag // Rosevin

Love IT

Den här sjalen från H&M bor jag mer eller mindre i just nu kan jag säga, den passar till allt och jag tycker outfiten blir snäppet bättre med den - varje gång
 
 
 
 
 
 

Happy Onsdag

Dag innan röd dag - Butiken stänger klockan 12 vilket innebär att jag nästan slutar klockan 12 idag.
Happy Onsdag med andra kan man säga ! Gillar röda dagar lite sådär i en vecka..
 
Ha en härlig onsdag !
 
 

Vårruset 2013

Det var två veckor sen jag sprang Vårruset, och sen dess har jag inte rört mig speciellet mycket då jag fick ont i halsen efter Elitloppshelgen..
 
MEN jag är grymt nöjd med min tid på Vårruset - enligt min Runkeeper sprang jag dem där 5km på 27m och 49s, så det var jag rätt nöjd med, det funkar tydligen att vara sjukt otaggad..
 

RSS 2.0