Vecka 21

Ska jag sammanfatta den här veckan så skulle jag skriva T R Ö T T  !
 
Känner mig ständigt trött och slö, ingen riktig ork att göra nå vettigt alls MEN idag biter jag ihop och tar mig till Västerås för att springa Vårruset 5 km och även fast jag är trött så ska jag springa så snabbt jag kan så att jag så snabbt jag kan, kan ta mig hem till soffan och mys med katten framför Greys.
 
Annars då?
 
Dagarna rullar på och nu i helgen blir det Elitloppet i Sumpan i dagarna två - om jag längtar?
OM jag säger såhär, det finns typ två helger på året som är lite extra kryddade och får hjärtat att hoppa lite extra, det är just Elitloppshelgen på Solvalla och sedan OpenTrot i Sundsvall - klart roligaste helgerna på ett år !
 
MEN nu fokus - 5 km - klarar man under 30 min kanske? hm..
 
Lämnar med en gammal bild
 

Premiär

Uteservering - rose - bästa sällskapet - premiär
 
Onsdag 8 maj var det - en timme i solen med ett glas roseglas i handen och sitta och snickesnacka lite med Camilla, bra start på sommaren !
 

Bruce Springsteen

Får man chansen att åka på en konsert med Bruce så tackar man bara inte nej, det gjorde inte jag iaf när Conny ringde i lördags vid 16 tiden och frågade lite lätt om jag ville hänga med på konsert..
 
Jag tackade ja, poppade upp Spotify med Bruces bästa HITS och laddade kroppen full med energi för att sen åka in till stan och Friends arena för ungefär 3 h bra musik och rätt god öl..
 
Bästa låten på hela kvällen var denna: "Working on the Highway" så nu spelas den i repeat hemma i lyan, jag lyssnar och fantiserar om en snygg 63 årig man som står med gitarren på höften och kör en variant av Elvisdans..
 
OH MY GOD !
 
 
 
 

New in

Nja det vet jag egentligen inte, men kändes nytt för mig.
 
För en vecka sen bestämde jag mig för att rensa fram sommarkläder och plocka undan allt som har med vinter att göra.
Provade, kastade, rensade och synade utbudet mycket noga, så denna outfit kom till.
 
Som vanligt är det H&M rakt igenom förutom skorna som är från Ellos.
 

Balkonghänger

Festisandi invigde balkongen i veckan, jag är lite rädd hon ska få för sig nå knäppt och hoppa rakt ner men jag hoppas katten har mer koll än så..
 

Mitt i veckan

Röd dag mitt i veckan den här veckan också, G I L L A S !
 
Jag åker med lilla familjen och min pappa upp till Millan för att hälsa på nya kusinen, ska bli sååå mysigt att få lukta på bebis.. !
 
Jag längtar efter riktig värme så hintar om en sommarbild med shorts, tänk snart är den här, efterlängtade sommaren med varma vindar och stekande soool..
 

Onsdag 8 maj

Herregud vad dagarna tickar på, framåt mot sommaren och som jag längtar efter den. Förra året gick vi miss på sommarn känns det som, så i år hoppas jag få svettas riktigt ordentligt.
 
Idag onsdag - jobb till klockan 12 sen hem för date med tvättstugan, alltid lika mysigt.
 
 
Pic: Tunika från H&M hängde med mig till Örebro i lördags

Balkong

I slutet av 2012, vände jag på livet av eget val och flyttade ifrån min dåvarande sambo, flyttade in i en lgh på 42 kvm som jag idag måste säga känns lite som min borg. Jag känner mig verkligen "hemma" varje gång jag landar innanför dörren.
 
MEN med liten lgh kommer liten balkong, som jag nu under en ledig dag fixade upp lite med hjälp av EUpallar, trall från RUSTA och lite kuddar. Så nu längtar jag efter solen, för den mina vänner värmer mig på kvällarna på balkongen, igår försvann den bakom huset klockan 1930, en underbar sommar väntar.
 
NU bilder från mitt "projekt balkong"
 
 
Bygga balkongsoffa av EUpallar // FÖRE bilden // EFTER bild nr 1 // EFTER bild nr 2 // Instagrambild

RSS 2.0